Notícies

El productor Ramon Colom, nou president de PROA

Des del dia 1 d’octubre del 2011, el Sr. Ramon Colom i Esmatges és el nou president de PRODUCTORS AUDIOVISUALS FEDERATS (PROA), en representació de l’associació Barcelona Audiovisual (BA), que igualment encapçala.

La federació PROA està integrada per les associacions de productors: PAC (Productors Audiovisuals de Catalunya); Barcelona Audiovisual (BA); Associació de Productors Independents de Catalunya (APIC) i ANIMATS.


Ramon Colom compagina la seva activitat empresarial centrada en distribució i producció de continguts audiovisuals amb la presentació del programa “Milennium”, del Canal 33, la continuada activitat docent a la Facultat Blanquerna de la Universitat Ramon Llull i la col·laboració en diverses publicacions.


Ramón Colom va ser nomenat l’any 1990 director de TVE i Administrador Únic de la Societat, càrrec que va exercir fins el 30 de juny de 1996. El setembre del mateix any s’incorpora a l’empresa Mediapark S.A., on es va responsabil.litzar, fins l’abril del 1998, de l’àrea de formació i de nous projectes de l’empresa. Des d’allí crea i dirigeix el Màster de Gestió d’Empreses Audiovisuals en un acord de col·laboració entre Mediapark S.A. i la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Simultàniament defineix i posa en marxa nombrosos Canals de televisió que són incorporats en plataformes digitals.


L’article 20 dels estatuts de PROA estableix que “La presidència s’exercirà de manera rotativa dels seus membres, per períodes de sis mesos (...).“ Cedeix la presidència de PROA, també per torn, el Sr. Xavier Atance Yagüe, que l’ha ocupat des del primer d’abril de 2011, en representació de Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC).
Més informació: T. 93 201 04 77; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat